Menu Menu

Supervision

Udvikling der kan mærkes

Vi vil alle gerne yde vores allerbedste, være kloge og dygtige på arbejdet og have overskud og glæde i vores hverdag – også når vi har fri. Hvor svært kan det være? Svært!

Personalesupervision er en vej til at finde medarbejdernes bedste ressourcer frem – og sætte dem i spil til fælles gavn. Træthed, stress og sygefravær er tegn på en ubalance i virksomheden eller hos de individuelle medarbejdere selv, som der skal gøres noget ved. De bedste løsninger finder vi i fællesskab.

Hvad er supervision?

Supervision er dialogbaseret samtale. Der er plads til hver enkelt, både personligt og fagligt. I et fælles fortroligt rum får vi tingene på bordet og tager fat om dét, det handler om. Medarbejderne får mulighed for at justere handlemønstre og drage nye erfaringer, der er med til at videreudvikle og opkvalificere både den enkelte og gruppen. Alle kan udforske sig selv og sit fag i trygge rammer.

Hvordan foregår supervisionen?

Supervision foregår oftest som individuel supervision i grupper. Vi tager udgangspunkt i personalegruppens ønsker og afstemmer forventninger til tid og antal gange. Arbejdsglæde, refleksion over professionel praksis og faglighed og professionalisme er typiske temaer. Ofte er der behov for mellem 3 og 12 gange hver 3.-6. uge. Har I brug for mere eller mindre supervision, justerer vi undervejs. Metoder De anvendte metoder i supervisionen afgøres af jeres situation. Uanset metodevalg er jeg altid funderet i en anerkendende, systemisk og narrativ metode. Det vil sige, at jeg frit vælger mellem aktuelle teorier, og altid tager udgangspunkt i, at ingen ejer sandheden, og at vi anerkender vores forskelligheder og historier.  Et enkelt og let forståeligt sprog er en af mine mærkesager.
Alle skal kunne føle sig frie til at udtrykke sig, som de bedst kan, uanset baggrund. Jeg forholder mig støttende, men også udfordrende og undrende, så refleksionen øges. Gennem samarbejdet med gruppen opnås en afklarethed og ofte lettelse samt mod på at tage arbejdet op på ny.  Kontakt mig uforpligtende og fortæl hvad jeres udfordringer er. Sammen tilrettelægger vi et supervisionsforløb, som er skræddersyet til netop jeres arbejdsplads.