Menu Menu

Når DU er i fokus

Få selvtilliden og modet tilbage

Et individuelt samtaleforløb, hvor DU er i centrum, kan udrette mirakler. Både for dig og din arbejdsplads. Du skal bare møde op. Men du kan også vælge på hvilken måde vi skal snakke sammen.

Filosofiske samtaler

Via individuelle filosofiske samtaler, også kaldet protreptiske samtaler, støtter jeg dig i at gribe problemerne fornuftigt an. Ved at filosofere sammen,(og det kræver ingen forudsætninger!) og ved at undres og undersøge emner som f.eks. tillid, magt og omsorg bliver vi klogere på os selv, og ikke mindst klogere på vores relationer. Det giver selvtillid og mod på opgaven igen. Et er sikkert, du bliver klogere på dig selv.

Mindfulde samtaler

Kan man bruge mindfulness som leder?
Ja! I allerhøjeste grad. Og du behøver ikke kunne meditere for at deltage.
Mindfulness bygger på 7 principper. Bl.a. at se på tingene som havde man aldrig set dem før (beginners mind), at acceptere, at lige nu, er tingene som de er (accept) eller vi taler om princippet tillid. At turde vise tillid til den proces man er i, og de mennesker man er sammen med.
Det mindfulde lederskab er både som individuelle samtaler og som et kursus.

Supervision i klassisk forstand

Du har et problem og gennem vores samtale bliver du klogere på hvor og hvordan du skal lægge dine kræfter for at løse det. Jeg har ikke svaret, men jeg kan hjælpe dig med at finde det rigtige svar i dig selv.

Individuelle samtaler er også gode, hvis du er stresset. Læs mere om stress her.

Kontakt mig uforpligtende på telefon 2420 8438.