Menu Menu

Når du vil udvikle dig som leder

Dit lederunivers er til dig der er nysgerrig.

Nysgerrig på dig selv og din ledelse. For det er det Dit lederunivers handler om. Lederen. Som menneske.
Jeg har gennem årene erfaret, at uanset hvor godt vi fagligt og ledelsesmæssigt er klædt på, så falder det hele til jorden, hvis du ikke har dig selv med som menneske. Målsætningen bliver derfor at lære dig selv at kende. Blive klogere på hvem du er som leder, som menneske. Dette tager vi fat på med udgangspunkt i nogen af lederens evige arbejdspunkter. Kommunikation, konflikthåndtering, svære samtaler med mere. Det bliver den individuelle oplevelse der er den vigtige. Den hvor du opdager noget om dig. For al ære og respekt for undervisning og forelæsninger. Det er fantastisk til vores intellekt. Men for at forstå og fordybe, der kræves der tid og nærvær. Det er det jeg står for. Intimitet. Oprigtigt interesse for at du virkelig får noget med.

Bag dit ditlederunivers.dk står Jane Lee.

Jane Lee er Proceskonsulent, protreptiker og psykoterapeut. 

Mange mennesker befinder sig i fastlåste mønstre, der måske hverken gavner dem selv, deres arbejdsopgaver, deres kollegaer eller virksomheden. 

Jeg hjælper dig og dine medarbejdere med at komme til bunds i utilfredsstillende forhold og skride til handling. - For handling skaber forvandling.

Uddannelse 


Oprindeligt er jeg uddannet vejleder og underviser i human ernæring. Min interesse for det menneskelige sind har gjort, at jeg efterfølgende har læst psykologi på Det Pædagogiske Universitet, inden jeg uddannede mig til organisk psykoterapeut. Jeg er også uddannet supervisor, mindfulness instruktør og eksamineret protreptiker af Ole Fogh Kirkeby på CBS. 

Alle mine kompetencer er i spil i arbejdet for at hjælpe mine klienter til at skabe forandring, glæde og succes i deres liv og daglige virke.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF).

Kontakt mig uforpligtende på                telefon 24 20 84 38

Om Dit Lederunivers