Menu Menu

Forebyg Stress
og tag dig selv alvorligt!

De fleste af os ved godt, når vi igennem for lang tid har haft for travlt. Vi skyder det væk ved at tænke, at det har de andre jo også. Men vi kan kun tage ansvar for os selv. Det er kun dig, der kan mærke, når du går på knivsæggen. Derfor er det også kun dig, der kan stå af i tide. Problemet er bare, at det er uendeligt svært. For man kan jo bare lige ordne, sende, hente, passe…og så falder man og bliver syg af stress.

Stop op i tide
Det bedste er naturligvis at stoppe op i tide. – At blive opmærksom på sig selv. At turde tage sig selv alvorligt. At lytte efter det din krop har sagt i lang tid; at den er uendelig træt, har hovedpine, er søvnløs, får mavepine. Alt sammen tegn på overbelastning.

Her får du hjælp
De fleste af os har aldrig lært at lytte til vores krop. Derfor skal den virkelig te sig, før vi hører efter. Jeg kan hjælpe dig med at lytte efter - både i krop og sjæl. I uformelle og trygge rammer taler vi sammen, og jeg hjælper dig med at finde den balance, der skal være mellem aktivitet og hvile, arbejde og fritid. Det er en stor opgave - men jeg lover dig, vi følges ad.

Ring på 24208438 så finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe. Et opkald er helt uforpligtende.