Menu Menu

Kvinder og ledelse

I rolige omgivelser over en kop kaffe tager vi hul på de problematikker de fleste ledere kender. Det kunne være:

  • Kommer jeg igennem med mit budskab til de ansatte?
  • Er min beslutning truffet på det rigtige grundlag?
  • Skal jeg kunne nå alle disse ting inden for min arbejdstid - og hvad skal jeg fravælge?
  • Hvordan får andre kvindelige ledere arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen?

I en lille og fortrolig gruppe kan disse dilemmaer vendes og der kommer ideer og løsninger på bordet. Vel og mærke løsninger der passer til dig.

Undervisningen er tilrettelagt så der er fokus på DIG som leder. For vi er ikke ens. DU skal kunne bruge det. Det skal være håndgribeligt.

KVINDER OG LEDELSE 

Kvinder og ledelse er et undervisningsforløb hvor vi tager udgangspunkt i de problematikker de fleste ledere kender.

  • Kommer dit budskab igennem til medarbejderne?
  • Hvad stiller du op med medarbejdernes konflikter og hvordan takler du de dilemmaer du ofte er spændt ud i mellem?

- Med eller uden lederuddannelse, så er det DIG som leder, din personlighed, der afgør både hvordan det går i marken, men også om du trives med dit job.

Er du en del af målgruppen?

Ja! Hvis du er leder. Også selv om du ikke er ledelsesfagligt klædt på. Hvis du vil lære mere om dig selv og din måde at være leder på. Hvis du vil lære mere om de forskellige aspekter af god ledelse.

På kurset lærer du om:


Grundlæggende kommunikation.
Med udgangspunkt i hvordan netop DU formidler budskaber. Fordi det er små grupper har vi tid til at se på den individuelle ledelsesstil og hvilke særlige kompetencer du har brug for at udbygge.

Hvem er jeg som leder?
Bliv klog på hvorfor du leder som du gør. Hvor dine udfordringer ligger og hvilke redskaber du har brug for, for at blive en bedre leder.

Stress og tidsstyring.
Det rammer os alle. Så som leder er det ekstra vigtigt at være klædt godt på til at forstå og modstå stress. Også her bliver det med fokus på hvad der stresser dig. Det er nemlig meget individuelt. Det er den strategi der passer til dig vi skal finde.

Den svære samtale
Det er en del af lederjobbet, at være den der siger de svære ting. Hvad gør du for at du kommer igennem med budskabet.Hvilken metode passer til dig?

Konflikthåndtering og arbejdsglæde
- går hånd i hånd, så er du klar til at løse konflikter? Vi lærer hvordan konflikter håndteres bedst, alt efter hvem der indvolveret. Og du lærer om dig selv – hvorfor du omgås konflikter som du gør.

Dit udbytte

God ledelse er lig med god planlægning og endnu bedre kommunikation. Du får værktøjer og metoder til både din personlige planlægning og til uddelegering af arbejdsopgaver. At blive klog på sig selv er en opgave der varer resten af livet, men efter de 5 formiddage, så har du en ret god ide om hvem du er som leder – og menneske.

Virksomhedens udbytte

Med dette lederkursus får du et kendskab til dig selv og din lederstil der gør at det er nemmere at træde i karakter. Derfor kan du nu gennem synlig ledelse motivere dine medarbejdere, håndtere konflikter og tage de svære samtaler i virksomheden.

Program

Opstart i 2018 - ring for nærmere info

Del 1 / Kommunikation
Del 2 / Hvem er jeg som leder?
Del 3 / Stress og tidsstyrring
Del 4 / Den svære samtale, fyr og hyr.
Del 5 / Konflikthåndtering/ arbejdsglæde

Kr  9500,- alt incl

5 onsdag formiddage fra KL 9 -13 i Sorø.

Datoer på vej!

Har du spørgsmål til forløbet? Nye hold? eller andet? Så ring for nærmere oplysning på telefon 2420 8438

Citater fra tidligere kursister:

Hanne, leder i Roskilde Kommune
"Som ny leder følte jeg, at jeg skulle tage en rolle på mig. At jeg fra den ene dag til den anden skulle stå på mål for hele virksomheden. På kurset fik jeg øjnene op for, at jeg jo bare skal være mig. Jeg lod mig inspirere af de andres erfaringer, og jeg gik hjem med en stærkere tro på mig selv som leder."

Maria, afdelingsleder for 25 tidligere kolleger i rådgivningsvirksomhed.
"Jeg var meget glad for de helt konkrete råd og værktøjer, vi fik på kurset. Jeg blev klædt på til svære samtaler om fx sygdom, stress og arbejdspres med medarbejderne. Der var en god vekslen mellem teori og praksis, og jeg har gjort mig mange tanker om hvem jeg er, og hvilken leder jeg ønsker at være. Og så er det rigtig inspirerende at høre hvordan andre løser udfordringer."

Cathrine, ejerleder og kreativ direktør
"Jane er god til at skabe et trygt rum, hvor alle bidrager. Det var meget givende at lytte til fem andre kvinder der står med næsten identiske udfordringer som jeg gør. Jeg er vant til at være eneste kvinde mellem mænd, så jeg syntes det var rart, at være sammen andre kvindelige ledere, fordi jeg faktisk tror, at vi lader os påvirke en smule mere end mænd gør."

Tilmeld dig her