Menu Menu

Mænd og ledelse

Mænd og ledelse er et undervisningsforløb hvor vi tager udgangspunkt i de problematikker de fleste ledere kender.

Kommer dit budskab igennem til medarbejderne?
Hvad stiller du op med medarbejdernes konflikter og hvordan takler du de dilemmaer du ofte er spændt ud i mellem?

Med eller uden lederuddannelse, så er det DIG som leder, din personlighed, der afgør både hvordan det går i marken, men også om du trives med dit job.

  • Derfor er der fokus på dig og din proces i dette forløb.
  • Derfor er det et lille hold hvor ting kan diskuteres i fortrolighed.
  • Derfor er I bare mænd. Der ved hvordan mænd tænker...

(Det gør jeg så mit yderste for at holde trit med :-)

Er du en del af målgruppen?

Ja. Hvis du er leder. Også selv om du ikke er ledelsesfagligt klædt på. Hvis du vil lære mere om dig selv og din måde at være leder på. Hvis du vil lære mere om de forskellige aspekter af god ledelse.

På kurset lærer du om:


Grundlæggende kommunikation.

Med udgangspunkt i hvordan netop DU formidler budskaber. Fordi det er små grupper har vi tid til at se på den individuelle ledelsesstil og hvilke særlige kompetencer du har brug for at udbygge.

Hvem er jeg som leder?
Bliv klog på hvorfor du leder som du gør. Hvor ligger dine udfordringer og hvilke redskaber har du brug for, for at blive en bedre leder.

Stress og tidsstyring
Det rammer os alle. Så som leder er det ekstra vigtigt at være klædt godt på til at forstå og modstå stress. Også her bliver det med fokus på hvad der stresser dig. Det er nemlig meget individuelt. Det er den strategi der passer til dig, vi skal finde.

Den svære samtale
Det er en del af lederjobbet, at være den der siger de svære ting. Hvad gør du for at du kommer igennem med budskabet. Hvilken metode passer til dig?

Konflikthåndtering og arbejdsglæde
-
går hånd i hånd. Er du klar til at løse konflikter? Vi lærer hvordan håndteres bedst, alt efter hvem der indvolveret. Og du lærer om dig selv – hvorfor du omgås konflikter som du gør. 

Dit udbytte

God ledelse er lig med god planlægning og endnu bedre kommunikation. Du får værktøjer og metoder til både din personlige planlægning og til uddelegering af arbejdsopgaver. At blive klog på sig selv er en opgave der varer resten af livet, men efter de 5 formiddage, så har du en ret god ide om hvem du er som leder – og menneske.

Virksomhedens udbytte

Med dette lederkursus får du et kendskab til dig selv og din lederstil der gør at det er nemmere at træde i karakter. Derfor kan du nu gennem synlig ledelse motivere dine medarbejdere, håndtere konflikter og tage de svære samtaler i virksomheden.

Se programmet her

Del 1/ - Kommunikation
Del 2/ - Hvem er jeg som leder
Del 3/ - Stress og tidsstyrring
Del 4/ - Den svære samtale, fyr og hyr
Del 5/ -Konflikthåndtering/arbejdsglæde

Alle dage fra kl 9-13 i Sorø

kr 9500,- alt inkl.

Nye hold i 2018 - ring for nærmere info

Har du spørgsmål til forløbet? Nye hold? eller andet? Så ring for nærmere oplysning på telefon 2420 8438

Tilmeld dig her