Menu Menu

Er du interesseret?

Gør du dig ind i mellem overvejelser over HVAD der har din interesse? Som udgangpunkt siger vi ofte hvad der forventes..Bundlinje, trivsel, vækst...

Men passer det? Er det hvad der driver dig? Får dig op om morgenen og ud i dagen - ind i mellem i mange timer. 

Ved at finde din passion i dit arbejde, bliver det langt nemmere at fastholde energien. Og det bliver langt nemmere at navigere derhen hvor du skal være. Der hvor det er dejligt at være dig.

Sagen er jo, at meget ledelse er brandslukning, møder og mængder af e-mails der skal læses og svares på.

Så det der fik dig til at søge jobbet - er det stadig inden for rækkevidde? Hvor tit får du øje på den ting, hvor du tænker Yes! 

Træk lige vejret og land på stolen. Hvor er du henne? Går din vej i den rigtige retning? 

Så vidt jeg ved, så er vi ikke igang med en generalprøve på livet. Det indspilles nu. Lige nu. Så hvis der skal være sceneskift, nye statister der skal til, så skal vi gøre noget aktivt. Så skal vi sætte roret i. Sejlet op! Så vi kommer derhen hvor det giver mening. Men du skal lige beslutte dig for hvor at din næste destination er. 

Ofte kan vi undlade netop dette, fordi vi kan risikere at få øje på at det ikke føles rigtigt. At vi ikke helt ved hvor vi er og måske slet ikke ved hvor vi vil hen. 

Og hvad gør vi så? Udholder? Sagen er den, at ingen af os går igennem en port med flag og vimpler fordi de har udholdt et antal år. Næh. Det er bare spild af liv - Gode år, der kunne være fyldt med den gode fornemmelse af at gøre en forskel. At yde og blive anerkendt for det. 

Så tag dig selv alvorligt! Jeg er sikker på du allerede er rigtig god til at udholde. Nu kan du øve dig i at gå derhen hvor det føles godt. Hvor den indre stemme siger JA og ikke NEJ... 

Men det kræver mod. Det mod man har brug for, hvis man skal leve et liv man kan være stolt af. Det liv der ikke medfører bitterhed når vi skal se tilbage på det som gamle. Mærk efter. Du kan godt. Og du ved også godt hvad kursen skal stå på.